Οι Τουριστικές επιχειρήσεις Μπίμπης σας καλωσορίζουν και σας υπόσχονται αξέχαστη διαμονή.
Δύο ξενοδοχεία που αναδεικνύουν την οικογενειακή φιλοξενία, ανοίγουν τις πόρτες τους!
Το Porto Matina, στο κέντρο της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής, βρίσκεται μπροστά στην θάλασσα και διαθέτει παραλία με ξαπλώστρες, ταβέρνα, και μεγάλο κήπο.
Το Olympic Bibis, στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή, διαθέτει εστιατόριο και μπαρ, μεγάλο κήπο και πισίνα.
Οι Τουριστικές επιχειρήσεις Μπίμπης, σας προσφέρουν ιδανικά καταλύματα για αξέχαστες διακοπές, επισκεφτείτε μας!

Olympic Bibis Hotel

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου Olympic Bibis είναι πρόσφατα ανακαινισμένα και περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση και ψυγείο. Κάθε δωμάτιο έχει το ατομικό του μπάνιο και μπαλκόνι. Επίσης στο χώρο του ξενοδοχείου βρίσκονται και 2 ισόγεια σπιτάκια τύπου Bungalows. 
Στο χώρο του ξενοδοχείου  βρίσκεται παραδοσιακό εστιατόριο, καφετέρια, πισίνα και παιδική χαρά. Επίσης υπάρχει γήπεδο του μπάσκετ και του ping-pong. Το ξενοδοχείο επίσης οργανώνει κάθε εβδομάδα λαϊκή βραδιά.

Το ξενοδοχείο παρέχει studios δηλαδή δωμάτια για 2 με 3 άτομα με κλιματισμό, ψυγείο, τουαλέτα και μπαλκόνι. Επίσης το ξενοδοχείο παρέχει και διαμερίσματα δυο δωματίων με δυνατότητα να φιλοξενήσουν 4 έως 6 άτομα. Τα δωμάτια αυτά έχουν κλιματισμό, ψυγείο, τουαλέτα και μπαλκόνι. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα ή στο κήπο του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο Olympic Bibis βρίσκεται στη Μεταμόρφωση, στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής. Το κέντρο της Μεταμόρφωσης είναι 15 λεπτά περίπατος από τo ξενοδοχείο. Η παραλία είναι μόλις 170 από το ξενοδοχείο όπου ανενόχλητοι μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας. Το ξενοδοχείο απέχει από τη Θεσσαλονίκη 90 km.

Olympic Bibis Hotel

            


Υπάρχουν τρεις τρόποι για να πάει κάποιος στην Μεταμόρφωση Χαλκιδική.

Με το λεωφορείο
  • Ο φθηνότερος τρόπος για να φτάσετε στην Χαλκιδική είναι με λεωφορείο. Τα λεωφορεία αναχωρούν από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για το σταθμό λεωφορείων στη Χαλκιδική περίπου κάθε μία ώρα για όλα τα χωριά της Χαλκιδικής. Παρακαλώ σημειώστε ότι ο σταθμός του λεωφορείου για τη Χαλκιδική βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της πόλης (όχι στο κεντρικό σταθμό). Διαβάστε περισσότερα.........                                               
Χρήσιμες Διευθύνσεις