Οι Τουριστικές επιχειρήσεις Μπίμπης σας καλωσορίζουν και σας υπόσχονται αξέχαστη διαμονή.
Δύο ξενοδοχεία που αναδεικνύουν την οικογενειακή φιλοξενία, ανοίγουν τις πόρτες τους!
Το Porto Matina, στο κέντρο της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής, βρίσκεται μπροστά στην θάλασσα και διαθέτει παραλία με ξαπλώστρες, ταβέρνα, και μεγάλο κήπο.
Το Olympic Bibis, στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή, διαθέτει εστιατόριο και μπαρ, μεγάλο κήπο και πισίνα.
Οι Τουριστικές επιχειρήσεις Μπίμπης, σας προσφέρουν ιδανικά καταλύματα για αξέχαστες διακοπές, επισκεφτείτε μας!

 Πιθανές Εξορμήσεις

α) Γύρος πρώτου ποδιού: Μεταμόρφωση, Ν. Φώκαια, Καλλιθέα, Παλιούρι, Κασσάνδρα, Μεταμόρφωση.

β) Γύρος δεύτερου ποδιού: Μεταμόρφωση, Ν. Μαρμαράς, Καλαμίτσι, Συκιές, Σάρτη, Παλιούρι, Βουρβουρού, Μεταμόρφωση.

γ) Ημερήσια κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος με πολυτελές κρουαζιερόπλοιο: Άγιο Όρος είναι το κέντρο του Ανατολικού Ορθόδοξου μοναχισμού. Η αναχώρηση για τον γύρο του Αγίου Όρους είναι στις 9.00 π.μ. Στις 13.00 υπάρχει ξενάγηση γύρω από τα μοναστήρια και την ιστορία του τόπου. Στις 14.00 αποβίβασης στο χωριό Ουρανούπολη, όπου είστε ελεύθεροι για φαγητό και ψώνια. Η επιστροφή στην Μεταμόρφωση περίπου στις 17.00.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να πάει κάποιος στην Μεταμόρφωση Χαλκιδική.

Με το λεωφορείο
  • Ο φθηνότερος τρόπος για να φτάσετε στην Χαλκιδική είναι με λεωφορείο. Τα λεωφορεία αναχωρούν από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για το σταθμό λεωφορείων στη Χαλκιδική περίπου κάθε μία ώρα για όλα τα χωριά της Χαλκιδικής. Παρακαλώ σημειώστε ότι ο σταθμός του λεωφορείου για τη Χαλκιδική βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της πόλης (όχι στο κεντρικό σταθμό). Διαβάστε περισσότερα.........                                               
Χρήσιμες Διευθύνσεις