Οι Τουριστικές επιχειρήσεις Μπίμπης σας καλωσορίζουν και σας υπόσχονται αξέχαστη διαμονή.
Δύο ξενοδοχεία που αναδεικνύουν την οικογενειακή φιλοξενία, ανοίγουν τις πόρτες τους!
Το Porto Matina, στο κέντρο της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής, βρίσκεται μπροστά στην θάλασσα και διαθέτει παραλία με ξαπλώστρες, ταβέρνα, και μεγάλο κήπο.
Το Olympic Bibis, στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή, διαθέτει εστιατόριο και μπαρ, μεγάλο κήπο και πισίνα.
Οι Τουριστικές επιχειρήσεις Μπίμπης, σας προσφέρουν ιδανικά καταλύματα για αξέχαστες διακοπές, επισκεφτείτε μας!

Μεταφορά

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να πάει κάποιος στην Μεταμόρφωση Χαλκιδική.

Με το λεωφορείο

Ο φθηνότερος τρόπος για να φτάσετε στην Χαλκιδική είναι με λεωφορείο. Τα λεωφορεία αναχωρούν από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για το σταθμό λεωφορείων στη Χαλκιδική περίπου κάθε μία ώρα για όλα τα χωριά της Χαλκιδικής. Παρακαλώ σημειώστε ότι ο σταθμός του λεωφορείου για τη Χαλκιδική βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της πόλης (όχι στον κέντρικο σταθμό).
Αν χρειαστεί να πάτε στη Χαλκιδική από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, πρώτα πρέπει να πάτε στον σταθμό του ΚΤΕΛ με ταξί ή αστικό. Το εισιτήριο με λεωφορείο κοστίζει 15€ περίπου ανά άτομο.
Χρήσιμες πληροφορίες:
ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Τηλ. 2310 924444
ΚΤΕΛ Κασσάνδρας Τηλ. 2374 022214

Με ταξί

Είναι δυνατόν να φτάσουμε στην Χαλκιδική με ταξί από Θεσσαλονίκη (είτε από το αεροδρόμιο ή από οπουδήποτε αλλού στην πόλη). Το κόμιστρο κυμαίνεται ανάλογα με τον προορισμό σας (τουλάχιστον € 75 από το αεροδρόμιο).

Με το αυτοκίνητο

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο (κατευθείαν από το αεροδρόμιο ή από κάπου αλλού στην πόλη). Η απόσταση Θεσσαλονίκη - Μεταμόρφωση είναι περίπου 90 χλμ. και διαρκεί περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά. Ακολουθείτε τις πινακίδες από το αεροδρόμιο προς Χαλκιδική. Στη συνέχεια για 60 χιλιόμετρα πάτε ευθεία μέχρι να δείτε στροφή για Σιθωνία. Μετά από 30 χλμ. θα δείτε πινακίδα για Μεταμόρφωση.

Χρήσιμες Διευθύνσεις